12.03.2020

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ (MERHAMET EKSENİNDE KADIN)

Merhamet Ekseninde Kadın

Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle hazırlanan program Yeni Camide gerçekleşti.

“Merhamet Ekseninde Kadın” konulu başlık adı altında işlendi. İlçemiz Müftülüğü ADRB Bürosu tarafından, Kur'an Kursu Öğreticileri ile birlikte hazırlanan program; Merve KAYA’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.  sunuculuğunu Alime ABDULKADİROĞLU’nun üstlendiği programda Kurbantepe Hafızlık Öğrencileri tarafından günün anlam ve önemini anlatan şiirler okundu. Daha sonra konuşmacı olarak   İl Müftü Yardımcısı Merve YUMLU konuyla ilgili sunumlarını yaptı  seminere yoğun bir katılım olduğu gözlemlendi. Sunumun ardından konuşmacı olarak  katılan  İl Müftü Yardımcısı Merve YUMLU’ya hediye takdimi ile program sona erdi.