05.10.2022

2022 Yılı Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programı Düzenlendi

İlçe Müftülüğümüzce "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" ile "Mevlid-i Nebi Haftası" Dolayısıyla Konferans Programı Düzenlendi
4 Ekim 2022 saat 14:30'da Belediye Düğün Salonunda ki konferans Programımıza; İl Müftümüz Ercan AKSU, İlçe Kaymakamımız Büşra GÜNEŞ, Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL, İlçe Müftümüz Dr.Saim GÜNGÖR , Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Din görevlileri ile vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kuran Tilaveti ve sinevizyon gösterisi ile başlayan programımız, İlçe Müftümüz Dr.Saim GÜNGÖR'ün selamlama konuşması ve İl Müftümüz Ercan AKSU'nun konferansı sonrasında hediye takdimiyle programımız son buldu.