20.08.2020

CAMİLERİMİZDE COVİD-19 DENETİMLERİ

Ülkemizin ve dünyanın muruz kaldığı Covid 19 Pandemisi ile mücadele kapsamında lçemizde bulunan Merkez Mahalle ve Köy Camilerimizin salgın ile mücadele kapsamında gerekli denetim ve kontrolleri İlçe Müftümüz Saim GÜNGÖR tarafından yerinde incelenerek, görevlilerimizle yaşanabilecek sorunlar ve alınması gereken tedbirler konusunda gerekli istişareler yapılmıştır. Camilerimizde salgın hastalık ile mücadele konusunda gerekli tedbirlerin alındığı görülmüş ve cami görevlilerimize  her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması konusunda bilgilendirmeler yapılmıştır. İlçe Müftülüğümüzce alınan tedbirler sonucu Camilerimizde salgının başladığı günden bu yana her hangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Cami görevlilerimize gerek salgınla mücadele konusunda gösterdikleri gayret, gerekse Vefa Sosyal Destek Gruplarındaki çalışmalarından dolayı teşekkür edilmiştir.