Eflani Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Başkanlığımızca taşra teşkilatında görevli Kur’an kursu öğreticisi, imam-hatip ve müezzin-kayyım unvanlarında görev yapan erkek personel arasında Hafızlık, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Ezanı Güzel Okuma; Kur’an kursu öğreticisi unvanlarında görev yapan kadın personel arasında Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları düzenlenmektedir.
Detay

​D U Y U R U​ Diyanet İşleri Başkanlığı ilgili mevzuatı uyarınca; a) Cami görevlilerinin görev yeri değişikliği, b) Başkanlığımız personelinden başka unvanlarda görev yapmakta iken Kur’an kursu öğreticisi, imam-hatip veya müezzin-kayyım unvanlarına müktesebi olanların naklen, müktesebi olmayanların ilk defa naklen atanmaları, c) Kariyer basamaklarında yükselmeler, d) Yurtdışı ile hac ve umre hizmetlerinde (hac ve umre hizmetleri için müftü, vaiz ve eğitim görevlileri hariç) din görevlisi görevlendirmeleri için, Başkanlıkça yapılacak sınavlara katılmak isteyenlere yönelik Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (MBSTS) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından yapılacaktır.
Detay

2017 Hac Müracaatları için http://www2.diyanet.gov.tr/hacveumregenelmudurlugu/Sayfalar/HaberDetay.aspx?rid=73&lst=duyurularlistesi&csn=/hacveumregenelmudurlugu