Eflani Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

“Ezanları Susturan Darbelerden Darbeleri Susturan Salâlara” şiarıyla 15 Temmuz 2016 tarihinin sene-i devriyesinde tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde 15 Temmuz sürecinin milletimiz ve özellikle gelecek nesiller nezdinde ortak bir bilince dönüştürülmesi amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecektir.
Detay

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Mili Birlik Günü Etkinlik Programı münasebetiyle, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Törenleri kapsamında Çukurören köyündeki Demokrasi Şehit’ imiz Barış EFE’ nin kabrini ziyaretle başlayan program, İlçemiz Merkez Camiinde okunan Mevlid-i Şerif ve akabindeki yemek ikramı ile devam etti.
Detay

Hac ibadetini yerine getirmek amacıyla kutsal topraklara gidecek hacı adaylarını belirlemek için yarın Türkiye Diyanet Vakfı Konferans Salonu’nda kura çekilecek.
Detay

İlçe Müftülüğümüzce 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Şehit Ali ŞEN Korkut Orta Okulu Anasınıfında 4-6 Yaş Çocuklarımıza yönelik “Okul Öncesi Din Öğretimi Projesi” kapsamında açılan Kursumuz yarıyıl tatiline sevinçle girdi.